Donații de peste 700.000 lei pentru susținerea centrelor medicale clujene în gestionarea efectelor COVID–19

Sponsorizări de 2 milioane de lei date de Clubul oamenilor de Afaceri al Fundației Transilvania Leaders
19/12/2019
Show all

Fundația Transilvania Leaders a făcut sponsorizări de peste 700.000 lei pentru sustinerea principalelor centre medicale din județul Cluj care vor gestiona efectele pandemice din România.

În luna martie, Fundația Transilvania Leaders a realizat sponsorizări către Spitalul Clinic Județean de Urgență, Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca, Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, Institutul Oncologic Cluj-Napoca, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj Napoca, Spitalul Municipal Gherla.

Sumele au fost destinate achiziționării de echipament RT – PCR – sistem de detecție identificat a fi necesar pentru gestinonarea cazurilor de COVID-19; alte dispozitive medicale, teste rapide de depistare a coronavirusului COVID-19; kituri de reactivi necesare testărilor, consumabile, combinezoane, mănuși, seringi, măști, ochelari de protecție, soluții dezinfectante, precum și pentru cazare și masă pentru persoane fără domiciliu și persoane vârstnice.

Aceste sponsorizări au fost posibile cu ajutorul Clubului Oamenilor de Afaceri din cadrul Fundației Transilvania Leaders, care de la înființare, din 2018 a susținut financiar inițiativele Fundației, sprijinind realizarea proiectelor sociale, culturale, educaționale, dar și de dezvoltare locală, regională și națională. Clubul Oamenilor de Afaceri reunește oameni de afaceri reprezentativi pentru mediul economic din Cluj-Napoca.

Citește articolul pe cluj24.ro