Turneul de prezentare al filmului VERTICAL

Filmul „Vertical”, proiectat la TEBA
27/04/2018
Transilvania Leaders susține apariția „Un parinte fondator al României Mari: Alexandru Vaida Voevod”
30/07/2018
Show all

Turneul de prezentare al filmului VERTICAL s-a dovedit o reușită reală, însumând o participare activă de peste 1700 de persoane la proiecțiile de film prezentate în cele trei mari centre universitare din România și un trafic de peste 300.000 de persoane în domeniul online.

Documentarul, care prezintă povestea în timp real a ascensiunii în premiera românească a celebrului vârf Cerro Torre din Patagonia, a rulat cu săli pline în Centrele Universitare din Cluj, București și Timișoara, cu o proiecție în avanpremieră la ”Alpin Film Festival” din Brașov – reacția publicului fiind una entuziastă, vie și plină de interes pentru această performanță 100% românească.

Darian DRS a finanțat expediția, a produs filmul VERTICAL și a organizat evenimentele cu ocazia vizionărilor (prezentări și discuții cu publicul, susținute de protagoniștii Vlad Căpușan și Zsolt Torok). Toate aceste demersuri au stat sub semnul Centenarului Marii Uniri. Turneul a fost posibil datorită sprijinului Fundatiei Transilvania Leaders, prin Clubul Oamenilor de Afaceri.

Performeri de talia alpiniștilor Vlad Căpusan și Zsolt Torok merită aprecierea și susținerea tuturor românilor, iar Fundația Transilvania Leaders vine să împlinească acest deziderat al promovării valorilor autentice.